دانه قهوه تانزانیا
دانه قهوه تانزانیا
آگوست 22, 2019
دانه قهوه کنیا
قهوه کنیا
آگوست 27, 2019
Show all

همه چیز درباره ی دانه قهوه برزیل

دانه قهوه برزیل

همه چیز درباره ی دانه قهوه برزیل

یکی از بزرگترین تولید کننده و صادر کننده های قهوه در جهان برزیل میباشد که حدود یک سوم قهوه ی جهان را تامین میکند.
فرانسیسکو ملو پالتا حاکم قدیم برزیل در سال 1727 قهوه را از فرانسه به برزیل آورد و مشغول کشت و پرورش قهوه در برزیل شد.
هرچند که حاکم فرانسه در آن زمان هیچ علاقه ای به این نداشت که این دانه ی پر سود را در اختیار برزیلی ها قرار دهد اما زن حاکم که جذب فرانسیسکو حاکم برزیل شده بود ، مقداری از دانه های قهوه را به صورت پنهانی در اختیار فرانسیسکو حاکم برزیل قرار داد.

دانه قهوه برزیل

دانه ی قهوه ی برزیل در منطقه های سانتوس ، استیت برزیل ، پارانا ، موکوکا ، سائوپائولو و سرادو کشت میشود.
دانه قهوه برزیل دارای طعمی شیرین و شکلاتی مانند میباشد و همچنین دارای بادی متوسط رو به بالا است.
کشور برزیل در سال حدود 50 میلیون کیسه دانه قهوه را تولید میکند که این مقدار حدود یک سوم قهوه ی جهان میباشد.
پس از مدتی تولید قهوه به سرعت در برزیل توسعه یافت و مردم این کشور کشت دانه قهوه را در سراسر برزیل آغاز کردند.
حدود یک سوم زمین های کشت کشور برزیل مربوط به کشت دانه ی قهوه میباشد.علاوه بر آن هزاران زمین کوچک در دور و اطراف برزیل وجود دارند که مشغول به کشت و تولید قهوه میباشند.
حدود 80% از قهوه های برزیل عربیکا میباشند و در ارتفاعات بالای 8000 متر از سطح دریا رشد میکنند.

20% دیگر قهوه های برزیل شامل دانه های قهوه روبوستا میشوند که در ارتفاعات کمتر رشد میکنند.
قهوه برزیل به دلیل اینکه کشور برزیل از نظر شرایط آب و هوایی در منقه ای بسیار مناسب قرار دارد ، توسط همان روش قدیمی و سنتی خشک فراوری میشود.
یعنی اینکه کشاورزان بعد از برداشت قهوه میتوانند بدون اینکه بابت بارش باران و یا مرطوب شدن هوا نگرانی داشته باشند به راحتی زمان لازم و کافی را برای خشک و فراوری قهوه به صورت سنتی را در اختیار دارند

برزیل علاوه بر اینکه جزو بزرگترین تولید کنندگان قهوه ی جهان است ، پیچیده ترین قهوه ها را نیز در اختیار دارد.
در این کشور همه نوع دانه ی قهوه از جمله دانه ی قهوه بی کیفیت و ارزان گرفته تا بهترین و مرغوب ترین و گران ترین دانه های قهوه تولید میشود.
در کشور برزیل از چهار روش مختلف برای فراوری قهوه استفاده میشود و همچنین شما گاهی اوقات میتوانید این چهار روش فراوری را به صورت یکجا در یک مزرعه کنار هم ببینید.

اگر بیشتر و دقیق تر بخواهیم توضیح دهیم دانه قهوه برزیل در ارتفاع های نسباتا پایین میان 600 الی 1200 متر بالا تر از سطح دریا رشد میکنند که این ارتفاع در مقایسه با ارتفاعات رشد قهوه در آفریقا که حدود 12000 متر میباشد ارتفاع کمی محسوب میشود.
دانه های قهوه ای که در زمین های کم ارتفاع تر رشد میکنند یک ویژگی خاص دارند که اسیدیته بودن کمتر آنان میباشد.

دانه قهوه برزیل

مزیت و ضررهای روش فراوری خشک

زمانی که دانه قهوه آب درون خود را از دست میدهد و خشک میشود ، امکان دارد که اتفاق های نا خواسته ای بر روی آن بیفتد و تاثیر نا مطلوبی بر روی کیفیت آن در نهایت بگذارد.
در روش فراوری خشک دانه قهوه تا آخر درون میوه حبس میباشد و از این رو اگر میوه خراب شود امکان دارد که میکروب ها به دانه قهوه نیز حمله کنند و دانه قهوه را نیز خراب کند.
از این رو امکان دارد که قهوه خاصیت مطلوب خود را از دست بدهد و طعمی شیمیایی و نامناسب را در خود بگیرد.
اگر میخواهید برای یکبار این مزه ی شیمیایی و نا مطلوب را امتحان کنید کافیست که یکبار قهوه ی ریو را بنوشید تا بتوانید تمامی چیزهایی که گفته شد را به صورت کامل درک کنید.
خریداران آمریکایی تا حد زیادی از خرید این دانه ی قهوه دوری میکنند؛
اما جالب اینجاست که اروپاییان شرقی بسیار طرفدار این قهوه میباشند و بسیار از نوشیدن این نوشیدنی لذت میبرند.
تا همین چند وقت پیش قهوه هایی که طعم دارویی و شیمیایی داشتن با بالاترین قیمت به فروش میرفتند ؛ این در صورتی بود که قهوه های مرغوب برزیل قیمت کمتری نسبت به این قهوه ها داشتند.

بهترین و مرغوبترین قهوه های برزیل در سه منطقه ی عمده کشت میشوند.
قدیمی ترین منطقه ی کشت قهوه در برزیل موجیا میباشد که به دلیل داشتن خاک بسیار حاصلخیز و قرمز رنگش ، دارای قهوه های شیرین با بادی فول میباشد که بسیار بسیار معروف است.
دوتا دیگر از منطقه های معروف کشت قهوه ی برزیل عبارت اند از:
سول میناس و سرادو.

……
قهوه ی برزیل یکی از با کیفیت ترین قهوه های جهان است که با داشتن طعم و مزه ای شیرین ، خیلی از کسانی که قهوه را بدون شکر مصرف نمیکنند نیز به راحتی میتوانند آن را بدون شکر بنوشند و از نوشیدن آن لذت ببرند.
به دلیل این ویژگی قهوه ی برزیل یک قهوه ی خوب برای تهیه اسپرسو به شمار می آید که میتواند سیرینی که همراه دارد را به هوراه اسپرسو با خود به فنجان شما آورد.
دانه ی قهوه ی برزیل به یک مخلوط اسپرسو شیرینی خاصی میبخشد و بادی دلپذیرتری را بوجود می آورد.
اما باید در نظر داشت کسانی که دنبال یک قهوه ی سبک و اسیدیته ی بالا میباشند بیشتر از قهوه های آمریکای مرکزی و شرق آفریقا استفاده میکنند.
با این حال دو منطقه در برزیل به نام های چاپادائو و سالیتا وجود دارد که قهوه های اسپشیال بسیار ویژه و مرغوب تولید میکنند که بسیار معروف و شناخته شده میباشند.

شماره تماس : 09129780370       محمد مهرسام

اینستاگرام و تلگرام : @mehrsam_coffee

 

امیدواریم از خواندن این مطلب لذت برده باشید، برای اطلاع دقیق و لحظه ای قیمت به روز دانه قهوه با ما تماس بگیرید و یا از صفحه قیمت روز قهوه (اینجا) دیدن نمایید، همچنین برای اطلاع کامل و جامع درباره دانه قهوه به صفحه مقالات (اینجا) ما مراجعه فرمایید و با نظرات و پیشنهادات خود مارا در این امر یاری نمایید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *